Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

okeedååh

Av Sofie - 28 juni 2009 19:03

Eftersom jag inte skrivit på länge så får jag väl uppdatera lite grann tycker jag!


Midsommar firade vi ju hemma o så, det har jag nog redan skrivit om!

Fick ett otrevligt samtal också, från en person som jag trodde ialf brydde sig lite mer om mig än va den personligen tydligen gjorde.


Hur du kan anklaga mig för min brors död det förstår jag inte,

när du vet hur olycklig jag blivit efter det och du vet hur dåligt jag mår för att han inte längre finns och att jag saknar honom så otroligt mycket som jag gör.

Du vet lika bra som jag och alla andra att han var en del av mig.

Att han var en av dom finaste personerna jag hade i mitt liv och du vet precis som jag och alla andra, att vi inte trodde att jag skulle komma dit där jag är idag. Du trodde precis som jag trodde att jag inte skulle orka, inte skulle klara av att ta mig hit.

Men nu är jag här och jag klarar äntligen av att se en framtid även om jag vet att den kommer bli tom, tråkigare och fruktansvärt jobbig utan Charlie i mitt liv.

Men ändå säger du till mig att det är mitt fel?

Förstår inte, för det är klart att jag anklagar mig själv, alla runt omkring Charlie anklagar sig själva, speciellt som det kom så plötsligt och helt utan förvarning, men att utala dom orden; att man lägger skulden på någon annan, det är riktigt smutsigt gjort!

För jag vet inom mig att detta är inte mitt fel, det är lika mycket "lisa, okänd på stan"s fel liksom..

Men jag trodde helt ärligt inte att DU av alla anklagade mig, det gör ont ska du veta, att höra din anklagande röst, att höra hatet i din röst, det var något jag aldrig trodde jag skulle vara med om!


Sen säger du att jag smutskastar dig på internet? kan du säga nånstans där jag smutskastar dig? NEJ, jag snarare skriver om hur mycket jag saknar dig i mitt liv och hur ledsen jag varit för att vi inte har någon kontakt osv..

Men det är slut på det nu, jag tänker inte krusa dig och jag tänker inte lägga ner tid på att ens försöka, det är du som gjort fel nu, riktigt riktigt fel, så tiden för utvisa hur det blir, men jag tänker iallafall inte försöka mer nu..Jag gav upp i samma stund som du sa till mig att "det är mitt fel att han är död"  Jag älskar dig och hoppas att du får ett bra liv, med eller utan mig spelar ingen roll, bara du blir lycklig och har det bra!

sååå slut pratat om det nu, det var sista gången jag nämnde det i min blogg eller nån annanstans överhuvudtaget!

----------------------------------------------------------


Fredags vart det fotboll ju, som alla tydligen skulle titta på haha..hela stan satt och hejade o buade kan man ju säga mahahaha..förstår inte det där med fotboll alltså, själv tycker jag det suger och skulle aldrig få för mig att sätta mig och glo på det.. okej kanske om man var ett gäng som satt ihop o drack o umgicks o glodde fotbollen, men då skulle jag inte precis följa matchen heller utan bara sitta och umgås och ha trevligt liksom haha..

men men ialf.. killen vart o tittade på fotbollen med nårra kompisar

och jag o madde stack till harrys o käkade " dom traditionella kycklingvingarna" ;) och drack nån öl, sen stack vi hem till Natasha som hade fyllt 21 och drack lite där och sen blev det in till asian för att ta en öl där.. trevligt trevligt och tack för festen Natasha!


Och igår bjöd lelle ut mig på kinamat och sen skulle vi stuckit in till stan och tagit en öl, men båda va helt slut efter all maten så det blev hem och glo film istället och bara ha en myskväll! me like!

Och nu är han hos en kompis och jag har nyss städat o ska fixa med vaniljvispen till äppelkakan, men fifan vi har ingen elvisp så blir att vispa för hand "skit jobbigt" hahaha xD


Nån som läser som kan komma på nåt roligt som jag kan skriva om? Nåt som ni vill veta vad jag tycker om det osv?? kommentera gärna isf och skriv vad ni vill att jag ska skriva om :) lovar att skriva om det vad det nu än är! 


pusskram*

 
 
anonym81

anonym81

29 juni 2009 04:37

Hej
länge sen jag läste din blogg nu och tänkte uppdatera mig lite.
Den där personen som anklagade dig, du gör helt rätt i att strunta i den personen. Det är inte rätt att säga så det är inte ditt fel, inte för att jag vet vad som hänt riktigt mer än att din bror inte finns i livet. Men det är ingens fel. Det är inte rätt att säga så. Den personen tycker jag inte du ska ha att göra med något mer, om inte personen själv kommer och säger förlåt och förklarar sig varför den sa så. Men jag blir förbannad, arg och ledsen när jag hör det.
Det låter som du har haft det riktigt trevligt sista tiden - härligt!
Vad du ska skriva om jag har tyvärr inte några förslag. Skriv det hjärtat och tankarna följer dig till så blir det bra.
Bakgrunden, ser att flera har jättefina bakgrunder. Hur har du t ex gjort din bakgrund?Skulle också vilja ha en fin.
Ha det gott i sommarvärmen och se till att skaffa en elvisp! Den är guld värd =)
kramar

http://anonym81.bloggagratis.se

 
Sofie

Sofie

29 juni 2009 10:03

Okej tack så mycket, det som hände var att min lillebror valde att ta livet av sig, och klart att alla anklagar sig själv lite grann för att vi inte såg något osv.. men innerst inne vet vi ju allihopa att det inte är vårat fel, men att han anklagar mig sådär gör riktigt riktigt ont!

Du kan ändra din bakgrund, genom att ladda upp bilder (vilket du gör via spalten till höger när du loggat in på din blogg)

sedan går du in på "färg & utseende" i samma spalt till höger.. Där går du in på "bakgrundsmönster" och väljer den bilden du vill ha till bakgrund :) skriv igen om du inte reder ut det så ska ja hjälpa dig :)

kramar

http://emelienilsson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 7 oktober 2009 11:48

hahaha av en slump gick jag in och kollade på denna bloggen och hade ju faktiskt fått en hel del kommentarer här.. dom flesta var likadana och löd "är detta länk bloggen eller?" hahahaha nej klart inte, men jag använder ju inte denna bloggen så måste...

Av Sofie - 18 juli 2009 13:49

http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ http://sofienilsson.devote.se/ ht...

Av Sofie - 13 juli 2009 14:24

 Vill du tjäna pengar på din blogg? Registrera dig då som medlem via länken här under, du tjänar 20kr redan vid registrering sen är det bara börja värva medlemmar, det funkar och du kan tjäna mycket på det!   http://www.woopa.se/?ref=v-sofie-v   ht...

Av Sofie - 4 juli 2009 04:10

Ser att folk fortfarande går in på denna bloggen, men gå in och läs på http://sofienilsson.devote.se/  istället, nu inatt har jag skrivit t.ex ett långt inlägg om Charlie och hur jag känner nu och så..plus att jag har hissat personer där som är vikti...

Av Sofie - 30 juni 2009 16:55

GLÖM INTE MIN NYA BLOGG! JAG UPPDATERAR DÄR HELA TIDEN!   http://sofienilsson.devote.se/        ...

Presentation


Sofie Nilsson

Omröstning

läser du denna bloggen regelbundet?
 Ja
 Försöker iallafall
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards